Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість анонсувала новий випуск свого шоу "П'ятниця з Регіною". Новою гостею артистки стала наречена Тіматі, модель Анастасія Решетова, яка, за чутками, вагітна.

"Знаєте, чому я люблю шоу? Та тому що гості тут можуть бути справжніми, їм не потрібно нічого приховувати, прикрашати. Моє відкриття – Анастасія Решетова. За одну годину інтерв'ю я побачила сильну, впевнену в собі, але при цьому тендітну, закохану і дуже сором'язливу Настю. Сподіваюся, ви відчуєте... Посилання на шоу в профілі і сторіз", - написала Тодоренко в своєму Instagram і додала проморолик свого шоу, яке повністю вже можна подивитися на YouTube.

Зазначимо, що інтерв'ю вагітної на останніх термінах Регіни і нареченої репера Тімоті Анастасії Решетової вийшло дуже динамічним і веселим. Тодоренко, яка ось-ось народить, вибрала для зйомок стильне оксамитове плаття, яке тільки підкреслило величезний живіт. При цьому Регіна все ще не відмовляється від високих підборів – на ній прості босоніжки на шпильці. Волосся телеведучої акуратно зібране у хвіст ззаду, а на обличчі яскравий макіяж.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що вагітна Тодоренко показала миле фото. Відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка активно будує кар'єру на російському телебаченні, і яка вже на останніх термінах вагітності, не сидить без діла. Так, замість законної декретної відпустки телезірка продовжує працювати і знімати нові випуски свого шоу на російському телеканалі. А ще не забуває радувати шанувальників новинами зі свого життя.

Так, на сторінці телезірки в Instagram з'явилися яскраві осінні фотографії. На одному з фото щаслива Регіна позує в компанії свого нареченого, російського артиста Влада Топалова. На другому фото така ж усміхнена телеведуча відображена під час ігор з собакою.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тодоренко розповіла, чому "розійшлася" з Топаловим.