Відома у всьому світі поп-співачка Брітні Спірс зробила гучний анонс свого майбутнього туру. Про виступи артистка заявила в ультракороткому платті, яке оголило її стрункі ноги. Схоже артистка у відмінній формі, чим не забула поділитися зі своїми підписниками в Instagram.

Брітні Спірс продовжує активно розвивати свою кар'єру. Після недавнього світового турне зірка анонсувала серію виступів у Сполучених Штатах Америки. Ефектний анонс вона зробила в Лос-Анджелесі.

Як повідомляє The Daily Mail, з цієї нагоди артистка організувала святковий парад. На захід прийшли десятки тисяч людей, які зібралися на головній площадці презентації – парку Metro-Goldwyn-Mayer. Для шанувальників Брітні Спірс підготувала справжнє дійство: всюди звучали її пісні, а біля сцени було яскраве світлове шоу з різнокольоровими інсталяціями, які відтворювали назви найвідоміших хітів артистки. За словами очевидців, повз парк пройшли колони з карнавальними возами, на яких були танцюристи.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не менш ефектним була і поява на сцені Брітні Спірс. Поп-діва вийшла до шанувальників крізь дим. Співачка відразу вразила всіх міні-сукнею: Брітні Спірс похвалилася стрункими ногами в приталеному чорному платті з двома золотими зірками з боків. Хоч наряд скромно прикривав груди співачки, однак це аж ніяк не вплинуло на привабливість образу.

Раніше повідомлялося, що Брітні Спірс показала щоденне тренування, яке необхідне їй для підтримки себе у відмінній формі. Ще зовсім недавно знаменитість перебувала у важкій депресії і обзавелася зайвими кіло, а тепер знову танцює на сцені, демонструючи залізний прес. Так, артистка поділилася відео з важкого тренування.

Нагадаємо, нещодавно Брітні Спірс показала неймовірну фітнес-еротику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брітні Спірс публікує відеоролики тренувань з коханим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брітні Спірс поділилася милим знімком з сином.