Буквально днями гурт MOZGI, до складу якого входять Потап (Олексій Потапенко), Позитив (Олексій Завгородній) та Дядя Вадя (Вадим Федоров), презентував новий яскравий кліп на пісню "Полюбэ".

Так, сюжет музичного кліпу говорить глядачеві, що дія відбувається в далекому 2225 році, коли про творчість Потапа та його особистість розповідають дітям у музеї. Варто зазначити той факт, що в кліпі знявся й 10-річний син Потапа Андрій.

В мережі користувачі заявили, що кліп вийшов "дуже психоделічним", а також "підриває мозок". І найцікавіше, у новому кліпі Потап перевтілився на блондинку в червоній сукні й в інші образи.

"В стилі "легка наркоманія", але мене вставляє", "Льоша, ця маячня настільки затягує, що у мене від кількості прослуховування колонка сіла!)) Супер!)", "Супер, як завжди розірвали всіх", "Реально, я давно так не сміялася", "Кліп порвав в мотлох!!!! Давно так не ржала! Де берете "натхнення"?!", "Талановита людина геніальна у всьому", "Круті, веселі хлопці, спасибі за прекрасний настрій, давно так не сміялася, співаю сьогодні всім друзям", – пишуть користувачі мережі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український співак Monatik здивував шанувальників новою піснею під назвою "Зашиває душу". Відомо, що дана композиція увійде до наступного альбому виконавця.

Дивно, але пісня вже давно знайома шанувальникам співака, адже вона вже близько року перебуває в його концертних сет-листах. Відомо, що в якості офіційного синглу Monatik випустив композицію 19 жовтня.

Варто нагадати, що вже 14 листопада в Києві відбудеться виступ легендарного британського музиканта Стінга. Зараз вже відомо, що співак підготував для українських прихильників цікавий сюрприз. Зокрема, він приїде в столицю України в супроводі ямайського реггі-виконавця Шеггі. Артисти представлять альбом "44/876" і заспівають відомі хіти. Крім того, наголошується, що після світового турне Стінг має намір узяти паузу на кілька років.

Нагадаємо, Каменських анонсувала кліп Потапа.

Як повідомляв Знай.uа Потап показав дорослого сина.

Знай.uа писав, Настя Каменських прорекламувала ненормальний кліп Потапа.