Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і виступає в Росії, стала гостем популярного російського телешоу "Вечірній Ургант".

Відповідне фото співачка опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

На знімку Лобода позує в шкіряних штанях і которотком чорному топі, який повністю оголив її спортивний живіт.

В коментарях шанувальники співачки були вражені її фігурою. Багато хто писав, що без операцій мати таке тіло після пологів нереально, на що шанувальники Світлани відповідали, що спорт вирішує все.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Талія нереальна, немов не народжувала", "Шикарна, фігура крута", "Який прес!", "Божееее, просто космічна фігура!"

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 36 років. Так, артистка виставила пікантне селфи в смугастому піджаку на голе тіло і заінтригувала незвичайним хештегом.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", популярна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, поділилася з фанатами новим епатажним фото. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото в жовто-синій футболці та чорній куртці. Однак найбільше питань у фанатів виникло в підписи, яку Лобода залишила під фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці відео-анонс своєї участі шоу російського репера Басти GazLive.