Прихильники Жанни Фріске дуже здивувалися новині про те, що кохана вдівця Дмитра Шепелєва Катерина Тулупова - вагітна. Фанати Фріске здійняли хвилю невдоволення тим, що траур було знято занадто рано.

Варто зазначити, що на новому фото Катерини можна спостерігати кругленький животик і толстовку замість сукні. Про це пише портал "Політека".

Так, у Каті не вийшло приховати цікаве положення від "зайвих очей". Користувачі мережі вважають, що така "конспірація" це - величезний страх повторити долю Жанни Фріске.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Користувачі в мережі розділилися на два табори "за" і "проти", коментують фотографії вагітної дівчини:

"Справу - зроблено, а навіщо животик прикривати тепер", "вона боїться народжувати від Діми, пам'ятаєте, що з Жанною сталося", "вона боїться пристріту та хвороби, от і прикрилася", "доля Фріске повторюється, та ще й батько Жанни напевно буде в шоці", "люди злі і заздрісні можуть наслати на неї нещастя, вагітна вона слабка стає", "рано-рано зняв траур, треба було ще почекати - тепер не відомо, що може статися", "балахонка замість сукні — Жанна теж нікому не говорила", "бідна Жанна, як вона це все бачить там".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незабаром почнуться зйомки художнього фільму про життя популярної російської співачки Жанни Фріске, яка померла від раку 15 червня 2015 року. Сестра артистки зіграє головну роль в картині. Над фільмом про Жанну Фріске працюватиме сценарист і письменник Геннадій Куркін. Батько відомої співачки Володимир Фріске розповів про цю людину.

Варто нагадати, що Дмитро Шепелєв з сином Платоном відпочили в Італії. Очевидці стверджують, що бачили телеведучого в компанії з таємничою коханкою, повідомляють російські таблоїди. Катерина Тулупова – ймовірне ім'я обраниці Дмитра, як стверджують у російській пресі. Вона є творцем жіночого клубу "Креативні сніданки".

Нагадаємо, вдівець Жанни Фріске залишив сина на молоду коханку.

Як повідомляв Знай.uа смерть Жанни Фріске: Шепелєв заговорив про містичні збіги.

Знай.uа писав, річниця смерті Жанни Фріске: Шепелєв і Семенович згадали про головне.