Стало відомо, що знамениту українську актрису Марину Поплавську, яка трагічно загинула в автокатастрофі під Києвом, проводять в останню путь у Києві та Житомирі.

Прощання з артисткою, вчителем і зіркою КВН відбудеться в неділю 21 жовтня у МЦКМ «Жовтневий Палац» з 11:00 до 13:00. Про це повідомляє прес-служба «Дизель Студіо».

Варто відзначити, що Поплавську поховають у рідному Житомирі. А в понеділок 22 жовтня о 10:30 відбудеться прощання у залі Житомирського академічного музично-драматичного театру імені Кочерги. Потім відбудеться відспівування в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актриса буде похована на Корбутовському кладовищі на Центральній Алеї.

Марина Поплавська

Раніше повідомлялося, що в суботу, 20 жовтня на Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами гумористичного шоу "Дизель шоу" потрапив у жахливу ДТП, в результаті аварії загинула актриса Марина Поплавська.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Трагедія сталася близько 7 години ранку біля села Мила Києво-Святошинського району на автодорозі Київ – Чоп. Зокрема, автобус з акторами "Неоплан" зіткнувся з вантажним автомобілем "Нової пошти". Відомо також, що ще четверо акторів колективу "Дизель шоу" перебувають у важкому стані - їх госпіталізували з різними травмами.

Нагадаємо, на офіційній сторінці "Дизель шоу" в Facebook повідомили, що в результаті дорожньо-транспортної пригоди під Києвом загинула актриса гумористичного шоу Марина Поплавська, ще двоє акторів - Яна Глущенко і Єгор Крутоголов - постраждали.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися моторошні кадри з місця аварії, в якій загинула Марина Поплавська.

Також портал Знай.uа писав, чим прославилася одна з головних зірок української гумористичної програми "Дизель-шоу" Марина Поплавська.