Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно. І цей раз не став винятком.

Ні для кого не секрет, що Анастасія Волочкова дуже часто займається рекламою у своєму акаунті. Більше того, як можна помітити з її сторінки, майже кожен пост – це реклама чогось. Вона вже рекламувала готелі, салони краси і навіть сантехніків та столярів. Цього разу Анастасія вирішила прорекламувати фірму, де купила собі пуховик. А може отримала бартером, за рекламу?

У своєму акаунті в Instagram Анастасія Волочкова опублікувала фотографію, на якій позує у дворі свого будинку в яскраво-рожевому пуховику. Саме його балерина і рекламує на своїй сторінці. "В таку осінню погоду подарунок від Каті просто порятунок. Теплий, зручний, затишний і яскравий, як я люблю! Дякую, Катрусю! Я ношу всі твої пуховички!", - написала артистка, вказавши назву сторінки, на якій можна придбати пуховик.

Зазначимо, що на фото Волочкова, крім пуховика, стоїть у спортивних штанях і домашніх уггах. Примітно, що в цьому ж кімнатному взутті на попередніх фото Волочкова позує на дивані. Тут же вона сфотографувалася на вулиці. Уважні фолловери це помітили і дорікнули балерині.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Що ти тут знову рекламиш? Це уніформа МНС чи для риболовлі?", "У моєї бабусі такий!", "Як свіжо виглядають осінні кущі на її тлі", "На фото така сирість, а ви в ганчір'яних валеночках домашніх. Вони ж промокнуть", "Тільки вчора в цих валянках на дивані лежала, книгу починала писати, а сьогодні носиться по двору. Натомість гості завжди босі по хаті ходять. Стремненько, однак", "Настя, Ви живете на подаяння? Рекламодавцям давно пора зрозуміти, що пов'язано з Волочковою – антиреклама", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова викликала хейтерів на танцювальний батл.