Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала спокусливі знімки, які змусили прихильників пускати слину.

На фото модель позує на ліжку, демонструючи витончені вигини стрункого тіла. Белла Хадід сидить на ліжку в спокусливому вбранні – коротенькому білому топі і в чорних шортах із завищеною талією, які підкреслюють стрункі довгі ноги зірки. Крім того, можна помітити, що під топом у моделі абсолютно немає білизни і він ледве стримує пружні груди дівчини.

Також на фотографіях видно, що Белла зробила стильну зачіску, яка відкриває лоб, хоча волосся залишається практично розпущеним. На обличчі моделі яскравий вечірній макіяж, родзинкою якого стали пухкі губи з коричневою помадою.

Раніше повідомлялося, що Белла Хадід затьмарила знамениту блондинку Мерилін Монро. Белла Хадід удостоїлася щедрого компліменту від авторитетного журналу мод Vogue. Видання назвало модель "Мерилін Монро мілленіалів". Белла Хадід з'явилася на гала-вечері фонду "Оголені серця" в Парижі в платті, яке схоже на один з нарядів Мерилін Монро, в якому вона з'явилася у фільмі "Джентльмени віддають перевагу блондинкам" і заспівала свою знамениту пісню "Діаманти – кращі друзі дівчат".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Плаття з осінньої колекції Jean Paul Gaultier аж 2006 року, яке вибрала для виходу в світ Белла Хадід, дійсно нагадує знамените плаття Мерилін. Але при всій любові до моделі таке порівняння з Мерилін Монро дещо передчасне. Треба почекати, хоча б поки Белла не з'явиться в сукні, схожій на біле плаття Монро з фільму "Сверблячка сьомого року".

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.