Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Це і не дивно, адже на спокусливу співачку підписані 4,6 мільйонів користувачів. Так, в цей раз Анна Сєдокова знову опублікувала фото з ліфта, на якому видно купу сумок.

На знімку співачка позує в темних штанах, жакеті та майці з яскравим принтом, якого майже не видно. Її кучеряве волосся роспущене і спадає на плечі. Анна відображається в дзеркалах ліфта кілька разів, що додає цьому фото динамічності. Поруч з нею чи то сумка, чи то рюкзак, який вона притримує однією рукою, тоді як другий тримає телефон і робить селфі в дзеркалі ліфта.

"Коли настає новий день, старий не так вже і важливий", - підписала фото Сєдокова і навіщось сфотографувалася в сонцезахисних окулярах. Зазначимо, що нещодавно ми писали про те, що Анна вже викладала фото з ліфта в оточенні сумок. Тоді вона повідомила фоловерам про те, що відлітає на Сардинію.

Шанувальники оцінили модний образ улюбленої співачки, про що повідомили в коментарях. Багато розхвалили красиве волосся зірки і її стиль.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Яка Ви красива", "Просто неймовірно і надихає, коли шалено красива дівчина така глибока і багатогранна. Спасибі Вам за Вас", "Волосся – розкіш", "Ганнуся, Ваша копиця волосся – це радість для очей. Тигриця! Неймовірна!", "Яка хмару волосся", "Класна зачіска", "Сильна і красива", "Ох вже це шикарне волосся", "Ви любителька фоткатися в ліфті", "Те відчуття коли лягла спати з мокрою головою", "У вас таке своє волосся?", - пишуть шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, Сєдокова показала миле фото осінньої прогулянки з сином.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.