Днями екс-чоловік української співачки Ані Лорак прокоментував скандальні чутки про розлучення виконавиці.

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це повідомляють ЗМІ із посиланням на відповідне повідомлення у соцмережі Юрія Фальоси, колишнього чоловіка співачки.

Фанати добре знають, що свого часу Юрій Фальоса був до безтями закоханий у Ані Лорак, але вважає, що вона його зрадила, закрутивши роман з іншим.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ані Лорак
Ані Лорак

Журналісти поцікавилися у Фальоси, чи є ймовірність того, що він захоче знову бути з Кароліною, якщо чутки про майбутнє розлучення виявляться правдивими і та стане вільною жінкою.

Продюсер, який раніше був невідступно готовий прийняти Кароліну, прийняв рішення, що навіть у разі бажання співачки він їй відмовить:

"Такого не буде, тому що я одружений. У мене маленька дитина. Я дуже щасливий, тому що моя дружина не співачка, а професійний кухар. Я тепер шикарно харчуюся", - розповів Юрій.

Екс-продюсер та колишній чоловік Лорак вважає, що бути чоловіком артистки - це значить жити виключно заради кар'єри іншої людини.

"Дружина мене не ревнує до минулого, вона у мене дуже мудра. Для неї все мужики, крім мене, - козли. А Кароліну я все одно готовий підтримати в скрутну хвилину. Я зараз до неї вже більше як до дитини ставлюся, ніж як до жінці ", - пояснив Фалеса.

До цього Юрій Фальоса, з яким Ані Лорак прожила замалим 13 років, висловив надію, що у Кароліни і її нинішнього чоловіка "вистачить розуму" помиритися заради дитини.

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram невеликий уривок з нової пісні.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так, 18 жовтня у знаменитості вийшла пісня "Сон", якою вона інтригувала своїх шанувальників цілий тиждень. Артистка присвятила композицію чоловіку Мурату, який нещодавно попався на зраді.


Як повідомляв раніше Знай.ua, днями Ані Лорак виставила чорно-білий кадр, позуючи з чашкою чаю в теплому пуховику і сонцезахисних окулярах.

Ані Лорак
Ані Лорак


Також Знай.ua писав про те, що декілька останніх тижнів фанати не втомлюються обговорювати скандальне розлучення Ані Лорак, чоловік якої спіймався на зраді.