Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковські, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі форми в міні-бікіні.

Американська модель Емілі Ратаковські стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковські продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями зі своєї відпустки на грецькому острові Міконос. Архівні фотографії з літнього відпочинку зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Так, на знімку Емілі позує в купальнику власного бренду Inamorata Swim. В одній руці модель тримає келих білого вина, в іншій – устрицю. "Просто згадую", – прокоментувала знімки Емілі.

Зазначимо, що Емілі Ратаковські є досить популярною дівчиною в соціальній мережі Instagram – на її сторінку підписані 20 мільйонів користувачів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковски, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, на цей раз продемонструвала відмінну фігуру і гарне плаття.

Ось тільки вона сфотографувалася в дивному місці, в дивній позі і з не дуже вдалим виразом обличчя для реклами американського інтернет-магазину eBay. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, модель опублікувала рекламний пост з явно не дуже вдалою фотографією. На знімку Ратаковські позує в місці, схожому на курилку бару. На ній відверта атласна сукня червоного кольору і коричневі чоботи до колін. Дівчина мабуть, хотіла продемонструвати сексуальний вигин тіла, але на фото це виглядає якось неприродно. До того ж, багато питань викликає вираз обличчя моделі.

Нагадаємо, груди Ратаковські побачив весь Instagram - рушник підвів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковські з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковські засвітити труси.