Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дратувати чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз рекламувала популярний американський бренд і знову одягла все облягаюче і відверте.

Так, у своєму акаунті дівчина опублікувала фотографію в лосинах і короткому топі однакового "зміїного" забарвлення. І низ і верх цього наряду щільно обтягує пишні форми російської моделі, підкреслюючи округлі сідниці і соковитий бюст. Геолокація на фото в Instagram свідчить про те, що знімок був зроблений в Беверлі-Хіллз, що в американському штаті Каліфорнія.

За добу публікація дівчата зібрала понад 200 тисяч лайків і майже півтори тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили груди і попу Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко.

Раніше повідомлялося, що величезний зад російської Кардашьян ледь не погнув паркан. Знаменитість не соромиться показувати то силіконові груди, то не менш силіконову попу, а іноді і все відразу. На цей раз дівчина прорекламувала відомий бренд з гарним видом на місто. За кілька годин кадр набрав 110 тисяч лайків, а хтиві фанати залишилися в захваті. Багато почали розхвалювати пишні форми, проте знайшлися і ті, хто попросив Квітко не робити більше пластичних операцій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ми також писали, що гола російська Кардашьян дала роздивитися свій зад ближче. Знаменитість вирішила похвалитися пишними формами, лежачи на краю у відвертому купальнику. Так, дівчина виставила на загальний огляд величезну п'яту точку, над якою працювали безліч пластичних хірургів. "Хороших всім вихідних", - побажала фанатам Квітко. За добу гарячий кадр набрав 194 тисяч лайків, а хтиві фолловери залишилися в захваті. Багато почали розхвалювати масивні сідниці, називаючи їх "персиками", "горішками" і "кавунами".

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.