Фанати скандального російського рокера і шоумена Сергія Шнурова бурхливо обговорюють пікантні чутки, які стосуються особистого життя співака.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на джерело у оточенні Шнурова.

За інформацією знаймих співака, лідер рок-гурту "Ленінград" Сергій Шнуров таємно одружився в четвертий раз у одному з петербурзьких загсів.

Обраницею музиканта стала нібито 27-річна світська левиця з Єкатеринбурга, поетеса Ольга Абрамова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За словами співрозмовника, 45-річний рокер розписався зі своєю пасією у Палаці одруження № 1 на Англійській набережній. Церемонія проходила в режимі суворої секретності і зайняла менше п'яти хвилин. Наречений і наречена під'їхали до загсу під час обідньої перерви, коли там майже не було людей, увійшли в будівлю через чорний хід, після чого швидко розписалися.

Варто нагадати, що це вже четвертий шлюб Сергія Шнурова. З попередньою дружиною Матільдою Шнурової співак розлучився 15 серпня цього року після восьми років стосунків. Однак співак недовго побивався - вже 11 жовтня музиканта зняли на відео в одному з петербурзьких загсів з новою коханою за заповненням якихось документів.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Нагадаємо, лідер російського гурту Ленінград Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай. Там Путін зробив неодночночное заяву щодо ядерної війни.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров


Як повідомляв раніше Знай.ua, буквально нещодавно скандальна блогер мережі LiveJournal Олена Міро у своїй новій статті прокоментувала особисте життя екс-дружини Сергія Шнурова Матильди і висміяла її нового кавалера.

Матильда Шнурова
Матильда Шнурова

"Був-загув чоловік Шнур, став коханець Шпонька! Сергій Шпонька - ресторар. Слухайте, а молодець Матільда! Випити, гульнути вона любить, а значить ресторатор - це найкращий для неї вибір… Авторитет серед подруг-п'яниць при цьому тільки підвищиться", - написала Міро.

Сергій Шнуров
Сергій Шнуров

Також журналістка впевнена, що Матильда з новим бойфрендом продовжить вести свій звичайний спосіб життя і гуляти по ресторанам з алкогольними напоями, і робила це будучи дружиною скандального російського музиканта Сергія Шнурова. За словами Міро, Матильда в черговий раз завела вигідний для себе роман.


Також Знай.ua писав про те, що у вівторок, 16 жовтня, скандальний російський музикант, лідер відомої групи «Ленінград» Сергій Шнуров написав вірш, який присвячено розриву Російської православної церкви Константинопольським патріархатом.