20 жовтня одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол відсвяткувала день народження. Дівчина прославилася своєю співпрацею з відомим брендом нижньої білизни і відвертими фотографіями в соціальних мережах.

У свої 30 років дівчина може похвалитися чималим успіхом у модельній кар'єрі: вона прикрашає обкладинки відомих глянців, зокрема Vogue і Elle, бере участь у показах Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Oscar de la Renta, Fendi, Chanel, Givenchy, Christian Dior і багато-багато інших, а також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року.

А ще Свейнпол потрапила у Топ-10 списку журналу Forbes як одна з найбільш високооплачуваних моделей. Кендіс зустрічається з моделлю Херманом Ніколі, від якого народила двох синів. До речі, другого сина Кендіс народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму.
Ми зібрали найгарячіші кадри Кендіс Свейнпол, на яких модель демонструє свою розкішну фігуру. Відомо також, що Кендіс Свейнпол запустила власну лінію купальників і сама їх рекламувала.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що найдорожча модель світу вперше роздяглася після пологів. Модель Кендіс Свейнпол вперше показала фігуру після пологів. Зірка була на пляжі Бразилії, коли потрапила на очі папараці. Відзначається, що всесвітньо відомого модель вийшла на пляж покупатися і позасмагати в одному купальнику, що дозволило папараці сфотографувати Кендіс з різних ракурсів.

Разом з тим супермодель розповіла, що їй дуже подобаються материнство, адже постійно відчувала своєрідну самотність, а зараз є людина, якій вона може передати все свої тепло. "Мені подобається бути мамою і це нова сходинка в моєму житті. Я завжди відчувала цінність тільки в собі і своїй кар'єрі, а тепер я можу дати любов і енергію чомусь іншому", - додала модель Victoria Secret British Vogue.

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.