Ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя. Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригував прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "вот и мы расстаемся с тобой".

На фото зірка позує сидячи на дивані і дивлячись в кадр. Її волосся розпущене, а на обличчі ледь помітний макіяж. Сфотографувалася Світлана у відвертому топі і чорному піджаку. Шанувальники були заінтриговані підписом до фотографії і почали розпитувати зірку про те, з ким це вона розлучається.

"Жінка мрії. Краса", "З ким розлучаєшся? З Тілем?", "А правда, що Лобода від Рамшатайна народила?", "Я так багато слухала ваші пісні, Світлана, що мій восьмирічний син збирається тепер на вас одружуватися", "Яка гарна. Дуже чекаємо нових пісень і Крокус", "Це і є та сама королева мати російської естради?", "Чому Ви розлучаєтеся?", - пишуть користувачі у коментарі до фото.

Раніше повідомлялося, що нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці нове фото, підпис якого дуже заінтригувала прихильників. Лобода до свого знімка поставила хештег "залишимося друзями".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На фотографії, яка є селфі, співачка позує в автомобілі з розпущеним волоссям. На ній чорний піджак в білу смужку з подвійними гудзиками. Цікаво, що Лобода одягла його таким чином, що кокетливо оголює її плече. Судячи по знімку, артистка сидить на пасажирському сидінні автомобіля. Шанувальники не пройшли повз і почали розхвалювати співачку, залишаючи під фото схвальні коментарі.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.