У липні цього року світ вразила новина про те, що 59-річного сина Тіни Тернер знайшли мертвим. Чоловік скоїв самогубство, вистріливши собі у голову.

Нещодавно співачка вперше прокоментувала страшну трагедію в інтерв'ю для BBC News. Вона заявила, що все ще не може прийняти факт смерті сина і не розуміє, як таке могло статися.

"Я досі не знаю, що підштовхнуло його до краю. У нього все було чудово, він знайшов своє кохання. Незадовго він розповів мені, що ніколи ще не відчував такі сильні почуття до жінки. Він збирався нас з нею познайомити. Це повинно було статися на святкуванні його дня народження в серпні. Він зробив ремонт у квартирі, яку я купила йому кілька років тому. Він знайшов роботу в Каліфорнії, чому був невимовно радий", - розповіла Тіна.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тернер також заявила, що її син Крейг завжди був замкнутою та самотньою людиною.

"Моє єдине пояснення того, що трапилося - йому було дуже самотньо. Але я все одно не розумію, чому, якщо йому було погано, він не подзвонив своїй новій дівчині, яка так підтримувала його? Він був інтровертом. Дуже сором'язливою, скромною людиною. Його було складно зрозуміти, тому я і не помітила тих змін, які відбулися в ньому незадовго до суїциду. Тільки зараз я розумію, що вони були", - заявила Тіна.

Співачка також заявила, що тепер не боїться смерті і готова піти з цього світу.

Нагадаємо, старший син популярної американської співачки Тіни Тернер покінчив з собою. Тіло 59-річного Крейга Раймонда виявили в його власному будинку в Каліфорнії 3 липня з вогнепальною раною.

Як повідомляв "Знай.ua", Всесвітня організація охорони здоров'я склала рейтинг країн, у яких найбільша кількість людей скоюють самогубства. На жаль, Україна також потрапила у цей список.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо, що згубило актора з фільмів про Остіна Пауерса і Гаррі Поттера.