Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Так, знаменитість вирушила підкорювати сонячну Каліфорнію апетитними формами. Дівчина похвалилася величезними грудьми і осиною талією, позуючи в купальнику тілесного кольору.

За 10 годин пікантний кадр набрав майже 95 тис. лайків. Фолловери ж почали захоплюватися тілом Квітко і її шоколадною засмагою. Були і ті, хто звинуватив дівчину в фотошопі в районі талії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.