Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на світський захід, але явно не змогла підібрати верх до чорних штанів. Так, дівчина не витримала і прийшла в прозорому чорному ліфі, виставивши напоказ величезні груди.

За пів години кадр набрав майже 2 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали розхвалювати головне достоїнство Кхан. Були і ті, хто не зрозумів, куди подівся верхній одяг дівчини.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.