Поки Голлівуд з кожним роком все більше наповнюється розлученнями, Уіллу і Джаді Сміт, схоже, нічого не загрожує. У чому ж секрет 20-річного союзу пари? Про це читайте в матеріалі Clutch.

Про свій унікальний досвід зіркова пара розповідає у тизері майбутньої прем'єри сезону Facebook Watch "Red Table Talk", яка стартує 22 жовтня. Невже серкет успішного шлюбу у саєнтології і свінгерство?

Уілл Сміт повністю заперечує те, що подружжя прихильники саєнтології і те, що вони заводять стосунки на стороні.

Уілл жартівливо запитує: "Ви ж знаєте, чому я ніколи не розлучався", натякаючи на чутки про те, що він і його дружина свінгери. Дружина парирує: "Тому, що не розлучатися дешевше".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Що стосується саєнтології, то розмови про те, що Джада — член Церкви Саєнтології, посилилися в минулому році, коли відома в Голлівуді актриса Лія Реміні розповіла The Daily Beast, що бачила її в центрі саєнтології, яку відвідують зірки.

Джада пояснює, що вона не саєнтологія, а центр відвідувала, коли шукала співробітників для академії, яку вони відкривали разом з чоловіком в якості благодійного проекту. Але підтвердила, що вона вивчила діанетику — науку про духовне здоров'я, вчення про відновлення внутрішньої гармонії шляхом видалення "слідів пам'яті".

Джади Пінкетт-Сміт — мама двох талановитих дітей, успішний продюсер, музикант, відома актриса, займається благодійністю.

Одна з останніх робіт — популярний фільм "Погані Матусі", де вона працювала разом з Мілою Куніс. У прокаті фільм зібрав $183 936 074. Видно, що Джада - справжня супержінка. Вона встигає не тільки бути люблячою мамою і дружиною, але ще й будувати успішну творчу кар'єру. Та ще й виглядає просто розкішно на свої роки!

Нагадаємо, голлівудський актор Уілл Смітт вирішив додати нереальних відчуттів у свій день народження.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Джада Пінкетт-Сміт, дружина Вілла Сміта, похвалилася перед підписниками ідеальною фігурою в свої 46 років.

Також Знай.ua писав, що 49-річний актор Уїлл Сміт взяв участь в незвичайному челленджері, який користувачі запустили в Instagram.