Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже пікантним знімком. Знаменитість позувала повністю оголеною, виходячи з ванної. Так, артистка негативно висловилася з приводу соцмереж і фотошопу, адже на її думку це всього лише ілюзія.

"Яка ж ілюзія ці соцмережі . Я пам'ятаю себе ще з часів однокласників , що в принципі вже прирівнюється до динозаврів 😂 Тоді ми зливали фото через якісь шнури з фотоапарата і не було такого розмаїття довгих ніг , вузьких носів та ідеальної шкіри у додатках , як і самих додатків 🤦🏽‍♀️😬 Пам'ятаю , як понеслася хвиля розлучень , після появи цієї нової іграшки . Бурхливе спілкування з аватарками в купальниках і божевілля на вигаданих персонажів. Гра в передуманную реальністю , в якій мабуть легше жити ))) без зобов'язань . Тепер це частина сучасного життя і норма . Чоловіки підписані на естетичну наготу , переглядаючи на сон грядущий чужих жінок , порівнюють зі своїми невідфотошопленими . Потім швидше за все випендрюються напевно 😂 З одного боку, для багатьох - це стимул виглядати добре , а з іншого фіг його знає 😂🤦🏽‍♀️😬 Вчора занурила себе в світ шаблонної краси . Надивилася так , що аж комплекси з'явилися. Чи покоління у нас таке красиве 😍 чи я в фотошопі погано працюю 😂 От думаю що з цим робити тепер? 😂 Що відрізати і куди пришити , щоб полегшало 😂 У мене теж є такі фото , але мало 😂 Хочу і я сьогодні побути в їх шкурі , ну або просто шкурою 😂 Що ви думаєте з цього приводу ? 🤤😉🤔Доброго ранку ☀️ #срамота", - зазначила Камінська. Фолловери підтримали Славу: "Ви й так красива жінка . Себе потрібно любити . А взагалі якщо чоловік кохає то нехай думка інших котиться далеко по світу ))) У вас гарна сім'я . Щастя вам .", "Слава,які форми красиві👍👍👍Після народження двох дітей,ваще ідеал!!👏👏А фотка просто бомба😍🔥", "Обожнюю твій сарказм!!, критику!!, і тебе справжню!!!)), нічого не міняй!!- ти досконала!!!)))".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.