Популярна українська співачка Злата Огневич, яка покинула проект "Танці з зірками" у другому ефірі, показала шанувальникам, як потрібно одягатися восени. Зірка розповіла фоловерам про те, як у хмарну та дощову погоду потрібно створювати собі гарний настрій.

На своїй сторінці в Instagram Злата Огневич опублікувала яскраву фотографію на спортивному майданчику в парку. Для фото співачка вибрала модний лук – яскраву помаранчеву кофту, яка виглядає дуже теплою і затишною, а також чорні шкіряні штани. Ось тільки взуття зірка вибрала явно не по погоді – на ній легкі літні босоніжки.

"Якщо осінь не хоче ділитися сонцем – робіть свій настрій за допомогою яскравих речей! Тим більше, що зараз у тренді яскраві кольори, які до недавнього часу не зовсім були доречні для осінньої пори року! Всім гарного настрою", - підписала фотографію Злата Огневич.

Шанувальники не залишилися байдужими до нової публікації в акаунті зірки і почали засипати її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В будь-якому образі неперевершена. Просто людина, з якої черпаю натхнення", "Боги, всесвіт і сонце були в повній гармонії створюючи Вас! На Вас не можна дивитися спокійно, оскільки захоплення не можуть бути стримані. Досконалість всередині і досконалість зовні. Чисте сонце", "Спасибі за чудовий образ, настрій люкс, доброго дня", "Гарні кольори", "Чудово виглядаєте", "Красуня", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографії.

Раніше повідомлялося, що Злата Огневич в спокусливому вбранні попозувала фотографам. Співачка показала шанувальникам як проходять її робочі будні. Відповідне відео з'явилося на сторінці співачки в Instagram. Так, на короткому ролику видно, що Злата Огневич позує фотографам, тобто відео, зроблене під час зйомок співачки, мабуть, для якогось глянцю. У публікації зірка коротко написала "Work", що означає "Робота".

Нагадаємо, Злата Огневич запалила в найпопулярнішому шоу України.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Огневич збудила все місто своєю пікантною позою.

Також портал "Знай.uа" писав, що мокра Огневич оголила засмаглі булочки.