Як і багато інших знаменитостей і не тільки, травесті-діва Монро вирішила зробити собі атмосферну осінню фотосесію. Тим більше, що осінь цього року була теплою майже два місяці, а тепле сонечко тільки прикрашало пожовклі парки і вулиці.

Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала на своїй сторінці в Instagram серію ніжних фотографій, яким може позаздрити чи не кожна дівчина. На знімках травесті-діва з'явилася на тлі жовтого листя серед дерев у парку з лавками.

Фотосесія у Монро вийшла дуже милою і неймовірно жіночною. Для зйомки світська левиця вибрала темно-бордове пальто, за яким ледь видно коротеньку спідничку. На голові у Монро пишна укладка, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи. Свій образ діва завершила сріблясто-блискучими туфельками на високій шпильці. У підписі до фото знаменитість вказала, що створила цей образ самостійно.

"Насолоджуйтесь... Осінь повернеться, але вже через рік і не факт, що для всіх... Фото @julia_shelegova, майстер жіночої фотографії. Стиль, волосся, мейк – все #неугомонаямонро", - підписала фото травесті-діва. Треба сказати, що прихильники були в захваті від цієї атмосферної осінньої фотосесії Монро. Свої компліменти користувачі залишають в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Монро, Ви шикарна", "Леді Осінь", "Богиня", "Розкішна", "Настільки жіночно, чуттєво і сексуально! Супер. Браво фотографу!", "Які ніжки. Фото зачаровують своєю красою", "Краса неземна", "Дуже круто! Сексуально і яскраво! Вогонь!", "В черговий раз вражена Вашою красою", "Ну от чому не можна поставити тисячу лайків? Ну ж божественно!", "Ви як завжди чарівні! Не перестаю дивуватися харизмою Вашою і витонченістю", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що після ЛГБТ-маршу в Одесі розпочався парад слабоумства і мракобісся.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий трансгендер розповів неймовірну історію третього перевтілення.