Один з найвідоміших фріків Росії, 37-річний шоумен Гоген Солнцев вважає, що його дружина Катерина Терешкович могла йому зрадити.

Солнцев опублікував на своїй сторінці в "Instagram" вірш, під яким залишив такі теги, як "невірність", "коли ненависть розриває на частини".

"Рідна половина, і жалюгідні питання. Як часто я звинувачую себе і вигоряю після. Мені шкода, що виною всьому моя відкритість. Не варто усім стерв'ятникам доводити вбитість. Я щасливий, що всі цілі в картині Пастернака. А осінь це спалах. Невелика атака! Душею десь там, а головою не взято. Залишити би все те, що ... ще трохи свято! " Гоген Солнцев

Відомо, що незадовго до цього, Терешкович перестала виходити на зв'язок. Жінка пропала незабаром після того, як зробила пластичну операцію.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, дружина 37-річного епатажного екс-учасника шоу "Дом-2" і шоумена Гогена Солнцева 63-річна Катерина Терешкович з'явилася у студії шоу Андрія Малахова. Під час програми телеведучий обіцяв, що після пластики пенсіонерка стане моложавою красунею, проте преображення не сталося. У підсумку пластичні хірурги в жаху від зовнішності жінки і попереджають про те, що їй загрожує параліч особи.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Гоген завжди говорив, що вік позначився тільки на зовнішності Терешкович, а в душі вона дуже молода. Тепер же Солнцев похвалився: "Вона просто богиня! Тепер їй не даси більше двадцяти років".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що у п'ятницю, 12 жовтня, стало відомо, що владі Москви перейде нежитлова будівля площею 72 квадратних метри, де знімають скандальне реаліті-шоу "Дом-2".