Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала власний бренд спортивного одягу, займаючись в залі. Так, дівчина присіла у вузьких чорних лосинах і короткому топі, поставивши перед собою маленьку гирю.

"О боже!!! Показую любов!Моя колекція @cheri_fit вже розпродана!! Я одержима і дуже пишаюся цим!", - поділилася радістю Чері. За 9 годин кадр зібрав 81,5 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали називати Ану "богинею".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.