Останні декілька днів соціальні мережі активно обговорюють новонамальований любовний трикутник "Пугачова-Галкін-Барановська". Фанати дуже переймаются, що остання уведе шоумена з родини. Чутки постійно оновлюються, оскільки і Барановська, і Галкін воліють ніяк не коментувати історію.

Віддані шанувальники Примадонни не змогли не помітити, що Алла Борисівна стала гірше виглядати. У мережі припускають, що втіху Примадонна вирішила шукати у склянці, а одне з останніх фото, на думку користувачів, прямий тому доказ. Так, фани упевнені, що її обличчя опухло через алкоголь, і очі стали помітно меншими з тієї ж причини.

На своїй сторінці Instagram в Пугачова опублікувала спільне з Юдашкіним фото, після чого і пішла нова хвиля обговорення.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На Пугачову напали в її власному будинку

На легендарну співачку, примадонну російської естради Аллу Пугачову напала божевільна фанатка. Сталося це прямо в будинку артистки. Про це повідомив музикант Сергій Мінаєв в ефірі російського телебачення, передає "СтарХіт".

Нагадаємо, що у вівторок, 16 жовтня, в мережі з'явилося кілька уривків з майбутнього кліпу Алішера на пісню "Скажи мені, Алла", в якому знялася Пугачова. Алла Пугачова не змогла стримати емоцій, її так зворушила пісня, що вона розплакалася. Її давній знайомий і стиліст обійняв артистку, щоб вона заспокоїлася.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", фанати вже кілька місяців бурхливо обговорюють скандальні чутки про ймовірне розлучення зіркової пари російського шоу-бізнесу - Алли Пугачової і Максима Галкіна.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що минуле Пугачової і Галкіна поставило крапку в скандалі зі зрадою.