Зараз жінки намагаються спочатку зробити кар'єру, а вже потім пізнавати радість материнства. Однак, приклади цих жінок показують, що діти - зовсім не перешкода для успішного життя. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Крістіна Орбакайте

Крістіна Орбакайте вперше стала мамою в 19 років, народивши сина Микиту Преснякова. Сама вона зараз з упевненістю заявляє, що краще народжувати дітей у більш зрілому віці. Коли діти з'являються в більш зрілому віці, то ставишся до цього більш усвідомлено, починаєш більше цінувати час, проведений з дитиною.

Лера Кудрявцева

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Лера Кудрявцева вперше стала мамою, коли їй було 18 років. Батьком її дитини став музикант з групи "Ласковый май" Сергій Ленюк, з яким вони були одружені.

Малюка телеведуча вирішила назвати Жан, тому що на той момент її кумиром був Жан-Клод Ван-Дамм. Надалі вона хотіла поміняти йому ім'я, але син навідріз відмовився.

Слава

Слава стала мамою у 18 років. Вона навіть майже зважилася на аборт, але не змогла зробити його після того, як побачила дитину на УЗД.

Пологи для співачки видалися дуже важкими, в основному через помилки лікарів, які вчасно не виявили у неї ендометрит. Далі було тільки гірше: Слава майже відразу розлучилася з батьком дитини й почала працювати на трьох роботах.

Наталія Водянова

Наталя Водянова народила свого первістка в 19 років. Майже до кінця вагітності вона активно знімалася для глянцю, а вже через півтора місяці після пологів знову вийшла на подіуми.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва народила свою першу дочку в 19 років. Вагітність у неї видалася дуже важка, лікарі не вірили в благополучний результат. Заради доньки їй довелося лежати по 20 годин на день.

Нагадаємо, Віра Брежнєва похвалилася дуже незвичайним образом, проте фанати посміялася з її вух.

Раніше Знай.ua повідомляв, секрети догляду знаменитих красунь, яким не потрібна косметика.

Також Знай.ua писав, як виглядають найкрасивіші діти знаменитостей.