Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам серію знімків зі своєї нью-йоркської фотосесії. На фотографіях модель приміряла кілька луків, які чудово підійшли б для офісу та ділових зустрічей. Тематичну фотосесію Костромічева охарактеризувала розповіддю про свій гардероб.

"Пару тижнів тому зловила себе на думці, що половина мого гардеробу – це «шкода викинути, вдома поношу» речі. Так як навіть відомі бренди часто забувають про якість, інвестуючи більше у крій та імідж. Якість давно відійшла на другий план через «швидку моду» купив-поносив-викинув. Але тепер все частіше і частіше постає питання про усвідомлене ставлення до гардеробу. І я рада, що мас-маркет бренди теж починають про це замислюватися. До мене потрапила premium колекція від RESERVED. Ця колекція розрахована на тривалу експлуатацію, навіть светри з кашеміру! Джинси зроблені з органічної бавовни, що теж підвищує усвідомленість навколо моди – і це правильно. От я не полінувалася, попрала, подивитися, що буде. Вони не збрехали, дійсно якісні речі. Радує, що проходить ера речей на один раз", - написала Алла в підписі до своїх фотографій.

Шанувальники в захваті від нових фотографій української моделі і засипали її компліментами в коментарях.

"Ти так схудла", "Дуже красива", "Алла ви така фотогенічна! Просто бомба", "Дуже здорово змінюється образ суворої леді бос у милу романтичну. Не нудно спостерігати. Дуже добре", "Після перегляду фільму "Реальна ціна моди", я по-іншому подивилася на купівлю нових речей", "Прекрасний жіночний стиль у вас. Ніякої вульгарності, ніякої пошлості. Молодчинка, надихаєте", "Як круто бачити вас з посмішкою, вам дуже личить", - пишуть захоплені фоловерів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Алла Костромічова зачарувала льодяним образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічової.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.