Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка все частіше публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, в цей раз старіюча артистка показала відео зі своїх балетних тренувань. Як завжди, для занять Настя вбралася в пошарпаний спортивний костюм і пуанти, а волосся не помила і прилизала. Не обійшлося в її публікації і без реклами. Здавалося б, звичайне відео з тренування, а Волочкова все перетворила на фарс, прорекламувавши клуб, в якому вона займається танцями.

"Лебідь. Сен-Санс. Для мене часто, репетиція в сонячній, тихій і красивій атмосфері рівносильна медитації. Це таке щастя – бути відданою мистецтву танцю, улюбленій справі, і виконувати її професійно. Як важливо зберігати людську вірність один одному, перш за все", - підписала відео балерина.

Ось тільки користувачі в танцях Волочкової побачили все, крім "лебедя". Шанувальники балету в пух і прах рознесли танці балерини і порадили їй відмовитися від того, що вона робить.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Чому б вам не піти викладати в балетну школу? Адже всі великі балерини виховували собі гідну зміну", "Як це убого виглядає", "Настя, єдине ваше досягнення – це стояти на пуантах, давати 70 мужикам в місяць і жерти горілку по літру на раз", "Це не лебідь. Це слон з двома хоботами", "Бідний Сен-Санс", "Який жах цей "лебідь". Прикро за це блюзнірство", "Музика хороша. Все", - пишуть розчаровані фоловери в коментарях.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.