Актор "Дизель шоу" Євген Сморигін частенько грав "сценічного чоловіка" Марини Поплавської. Вони підходили одному, як ніхто: вона – сильна та емоційна, він – невпевнений, але слухняний. Такі протиріччя полюбилися публіці, ефектний білорус автоматично став її партнером у різних комедійних сценах.


Саме Сморигін запустив нещодавно промовистий флешмоб на згадку про покійну колегу. Він оприлюднив ролик, на якому всі актори співають у караоке:

"Ми дуже любили співати. Часто збиралися у когось в номері та співали у караоке! Старі добрі пісні! Який прекрасний голос!" – зазначив артист.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще


Також, він повідомив, що сьогодні, 26 жовтня, в ефір вийде концерт, присвячений особисто загиблій Марині Поплавській та її виступам, ролям і номерам.

Марина Поплавська
Марина Поплавська

"Годі плакати про неї .... не можна затягувати ... кажуть коли багато сліз, їй там сиро стає. Треба жити далі і посміхатися. Так Марині буде краще, Царство їй небесне", " Плачу Разом з вами ........ сьогодні обов'язково ввечері подивлюся "Дизель шоу" ....... Там Марина жива і сонячна ........", " Всі ми в цьому житті лише гості ... кому і коли ніхто не відає ... ніякими словами не заповнити біль втрати ... Вічна пам'ять, завжди сповнена позитиву, гумору ... що там таланти не вмирають !!!", " Як же боляче дивитися ... Нехай земля буде пухом, Марин", " Тримайтеся там, Маріша назавжди в наших серцях", " Була моєю улюбленою акторкою. Я мало не розплакалася", " дуже шкода що так сталося що пішла з життя така хороша людина", - пишуть у коментарях.


Дивіться: "Дизель шоу" і Марина Поплавська


Нагадаємо, на смерті Поплавської вирішили заробити аферисти.
Як повідомляв Знай.ua, засекречену могилу зірки "Дизель-шоу" показали з висоти.
Також Знай.ua писав, у "Дизель шоу" зробили важливу заяву.