Більшість прихильників творчості акторки "Дизель шоу" Марини Поплавської досі не можуть повірити у смерть кумира. Згадують останні концерти, з теплотою описують зустрічі з нею. Особливо важко сказати про це дітям, які так любили добродушну і щиру "дівчину з Житомира".


Про це на сторінці у Facebook нещодавно написала блогер Катерина Дулапчій. Два роки тому вона разом із донькою була на виступі "Дизель Шоу".

Дівчинка знає чимало про кожного з акторів, тому про загибель Поплавської мама їй досі нічого не сказала:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Зустріч, організація і прощання до наступного разу... Донька завжди поруч, вона просто обожнює це шоу, знає кожного виконавця, але її особлива любов - Марина Францівна...18 жовтня 2018 року 23:10 в ресторан готелю "Україна" заходить Марина з букетом квітів, втомлена але якась дуже спокійна... "мама, Марина Францівна! Я хочу її обійняти!". Вскакує зі стільця дочка і кидається до жінки. В секунді зміни на обличчі! І де та втома, Марина обіймає Ладушк: - ось, мої найкращі глядачі, ось яка любов! Віддає Владиславі свій букет ( і це не вперше)...", - згадує блогер.


Тоді Поплавська навіть запропонувала їм повечеряти разом, але жінка відмовилася – почувалася незручно. Потім актори поїхали на гастролі, зібрали аншлаг у Львові.

Все це ніяк не вкладається у голові Катерини, тому поки вона вирішила не травмувати доньку такою трагічною новиною.


Дивіться: Останнє відео Марини Поплавської у злощасному автобусі


Нагадаємо, шахраї вирішили заробити на трагедії у родині Марини Поплавської.
Як повідомляв Знай.ua, у мережі показали найкращі образи Марини Поплавської до "Дизель шоу".
Також Знай.ua писав, у Житомирі тисячі людей прийшли провести в останню путь акторку "Дизель шоу" Марину Поплавську, яка загинула у ДТП під Києвом.