Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість рекламувала власний спортивний бренд одягу. Так, дівчина і її подружка позували зі спини, а ось шанувальники не відразу зрозуміли, хто є хто.

За 15 годин пікантний кадр набрав 144 тис. лайків. Фолловери ж почали жартувати, що у них двоїться в очах, розхвалюючи пишні форми подружок. Були також ті, хто завалив Ану компліментами з приводу її інтернет-магазину, адже Чері робить спортивний одяг для дівчат всіх розмірів і часто радує покупців шаленими знижками.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднається до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.