У вік інтернету навколо повним-повно недостовірної інформації, яку часто розповсюджують навіть найбільш авторитетні ЗМІ. Читайте в матеріалі Clutch про зірок, яких поховали у мережі.

Валерія

В 2016 році ЗМІ щосили писали про те, що Валерія загинула в серйозній аварії, а її чоловік Йосип Пригожин лежить в реанімації. Звичайно, це брехня, адже співачка досі жива і здорова.

Микола Расторгуєв

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Соліста групи "Любе" ЗМІ ховали не один раз. Можна було прочитати матеріали про те, що Расторгуєв помер від раку, у ДТП і розбився на лижах. Сам Микола до таких чуток ставиться по-філософськи.

Гуф

У свій час фраза "Гуф помер" стала інтернет-мемів. А тема досить неприємна: в 2011 році в аеропорту Домодєво був теракт, після якого з'явилася інформація, що репери Гуф і Баста загинули разом з десятками людей. Чомусь з них двох саме Гуф прославився як мертвий музикант, хоча досі живе і не хворіє.

Леонід Якубович

В 2016 році з'явилася інформація, що ведучий "Поле чудес" загинув у автокатастрофі. Сам Якубович кумедно це прокоментував: "Так, це правда. Сьогодні вже 40 днів, як я помер".

Йосип Кобзон

Через затяжну хвороби майже кожні півроку ЗМІ писали про те, що Кобзон загинув. Правда, остання новина виявилася вірною - співак помер у серпні 2018 року.

Діма Білан

У 2017 році Білан сильно захворів і виглядав так погано, що ЗМІ почали говорити про його смерть. Шанувальники було шоковані, і лише пост у соцмережі самого Діми зміг розвіяти чутки.

Алла Пугачова

У травні 2018 ЗМІ трубили про те, що Пугачова загинула від передозування наркотиками. На щастя, співачка майже відразу спростувала ці чутки у своїй соцмережі.

Нагадаємо, Пугачова вирішила розірвати шлюб з Галкіним. Свідоцтвом став недавній вихід Примадонни в світ.

Раніше Знай.ua повідомляв, Діма Білан показав свою подорож до Непалу.

Також Знай.ua писав, вдова Кобзона поділилася подробицями особистого життя.