З того моменту, як актриса Меган Маркл, а нині Герцогиня Сассекська, стала членом Британської Королівської родини, її ім'я не покидає перших рядків таблоїдів. Інтерес до новоспеченої царственої особі тільки підігрів факт вагітності Меган первістком. Ні для кого не секрет, що рідна сім'я герцогині часто дає про неї скандальні коментарі та інтерв'ю. На цей раз на Меган напустилася її сестра, викривши герцогиню у кричущій брехні стосовно своєї освіти.

Виявилося, що виступаючи перед студентами, Меган Маркл розповідала про те, як важко їй було здобувати освіту без сторонньої допомоги, в той час, як, за словами Саманти Маркл, зведеної сестри Меган, освіту було повністю сплачено їх батьком, Томасом Маркл.

В рамках королівського туру по Австралії Меган виступила з промовою перед студентами Південнотихоокеанского університету на острові Фіджі.
«Як випускник університету, я знаю, які почуття відчувають студенти — гордість і хвилювання. І ці почуття не покидають вас з самого початку і до кінця — з того самого моменту, коли ви отримали лист-підтвердження про зарахування, та до захисту диплома, який ви готували зі своїми друзями-випускниками. Це неймовірна подорож — одна з ключових у житті будь-якої людини, — сказала вона, — І, звичайно, я повністю усвідомлюю, що існує безліч проблем, пов'язаних з можливістю дозволити собі таку подорож. Я з ними зіткнулася. Отримати вищу освіту мені вдалося завдяки стипендіям, програмам фінансової допомоги і підробіток, всі доходи від яких йшли на оплату навчання. Можу сказати одне: це того варте».

Зведена сестра Меган заявила, що герцогиня бреше, і що вищу освіту їй від початку і до кінця оплатив батько. Відповідний пост Саманта Маркл, сестра Меган, опублікувала у своєму твіттері.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Тато платив за її навчання в коледжі! Меган «забула» сказати про це в найбільш важливої частини мови, але є докази ─ рахунку (про оплату). Я люблю свою сестру, але це смішно. Ти не можеш так брехати, Мег!», — написала вона в своєму Twitter.

Раніше Знай.иа писав про плаття Меган Маркл, яке здивувало і звело з розуму цілий острів і активно обговорювалося в соціальних мережах. З такого приводу в аеропорту відбулася церемонія прощання.

З Меган Маркл, до речі, не так давно трапився конфуз, що пролунав на весь Інтернет. Цей конфуз вискочив прямо у неї з-під сукні, у вигляді бірочки, яку герцогиня Сассекская забула зрізати.

Нагадаємо, в центр скандалів періодично потрапляє не тільки Мег, але і зразкова Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська. Так, нещодавно на урочистому прийомі в королівському палаці, присвяченому візиту короля і королеви Нідерландів, Міддлтон з'явилася в чужій тіарі і підірвала соцмережі.