Сімейство Кардашьян у всіх на слуху вже не перший рік. Скандалістки, трендсеттерши і просто красуні сестри Кардашьян постійно дивують публіку несподіваними витівками. І найяскравіша з них, звичайно, Кім. Дружина Каньє Уеста, не так давно вразила журналістів і фоловерів в соцмережах відвертим і злегка безглуздим зізнанням: виявляється, Кім носить кілька комплектів білизни за раз!

Кардашьян розповіла, що надягає по два-три комплекти стягуючої білизни, щоб здаватися стрункішою. Цей «рецепт стрункості» світська левиця рекомендує дівчатам, якщо потрібно терміново «схуднути» перед виходом у світ, або якщо вони ще не привели себе у форму після вагітності. Сама Кардашьян теж вдавалася до цієї хитрості після пологів регулярно, щоб виглядати стрункіше.

«Потрібно надягати три комплекти стягуючої білизни. Серйозно, це не жарт. Після пологів я робила так кожен раз, коли збиралася вийти з дому», — зізналася Кардашьян.

Нагадаємо, раніше Кім Кардашьян, і інші зірки, відомі своїми пишними «п'ятими точками», такі як Дженніфер Лопес і Бейонсе, поділилися секретами ідеальних стегон і тим, як вони підкреслюють свою фігуру. Так, незважаючи на досить суперечливий стиль Кім, її фігура завжди виглядає бездоганно. Саме ця світська левиця ввела в моду сукні з ефектом силікону і лосини з топами. Кардашьян зробила свою незвичайну фігуру власної візитною карткою, і тепер домогтися такого ефекту мріють мільйони жінок на планеті.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Знай.uа раніше писав, що фанати обурені тим, що Кім Кардашьян почала робити зі своїм обличчям. Нібито після експериментів із збільшенням-зменшенням п'ятої точки, зірка, яка панічно боїться постаріти, почала робити численні ін'єкції ботокса. Багато шанувальники вважають, що такими темпами Кардашьян незабаром стане схожа на гумову ляльку і критикують звичку світської Левиці. Однак коли чужу думку цікавило самозакоханий зірку? Кім прекрасна, і знає про це. Але це не заважає їй постійно вдосконалювати себе і експериментувати з власною зовнішністю.

Крім цього, Кім обожнює робити провокаційні фото. Так, нещодавно ми писали, що світська левиця здивувала шанувальників фотографією, де повністю роздягнена і прикриває пікантні місця тільки квітами. Це не єдина фотосесія Кардашьян подібного роду, адже вона обожнює епатувати публіку.