Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, прорекламувала нову колекцію свого модного бренду. Співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографії себе та інших моделей в толстовках, спортивних костюмах і куртках. Таким чином Седокова намагається продати речі на зиму для своїх підписників.

Так, на одній з фотографій Сєдокова позує в блідо-блакитному вбранні – штанах і теплій кофті, а поряд з нею стоїть інша дівчина, яка позує в таких же штанях і толстовці, але вже бордового кольору. При цьому співачка закрила обличчя телефоном, на який і фотографується, а модель поруч закриває очі долонею.

"Сьогодні стартували продажі нової колекції! І хоча черга передзамовлення цієї лінійки була найбільшою за час існування мого бренду, ми обіцяємо, що зробимо все для того, щоб зробити тебе щасливим! І утепленим цієї зими. Наші нові кольори дутих пальто, з яких я не планую вилазти наступні 4 місяці, об'ємні костюми та найактуальніші кольори толстовок, які можна знайти тільки у нас", - написала Сєдокова і вказала сторінку, де можна замовити те, що вона продає.

Треба сказати, що не всім фоловерам співачки припали до душі речі її бренду. Але є і ті, кому такий стиль подобається. Свою думку про фотографії Сєдокової користувачі залишають в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Мені подобається такий стиль", "Сєдокова ніяка", "Це ж божественно! Офігенні костюми для людей, які люблять затишні речі. Я, як людина-піжама, у повному захваті", "Пішов на ринок, купив одяг на 3-5 розмірів побільше і ти в тренді!", "Пальто просто неймовірне! Бомба!", "Може, костюми і затишні, але якісь дуже просторненькі! А от пальто помаранчеве сподобалося!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Анни Сєдокової.

Нагадаємо, Сєдокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сєдокова присвятила статтю хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що голу Сєдокову вкусили за зад.