Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами.

Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото в стильному вбранні – плетеному топі з рукавами і такій же спідниці. Наряд моделі однотонний – зелений, але від цього анітрохи не програє. Пампушка одягла його так, що він підкреслив всі принади її фігури і навіть залишила частину живота оголеною.

Шанувальники в захваті від нового фото на сторінці Ешлі і засипають її компліментами, констатуючи, що моделі дуже личить такий яскравий зелений колір. А адже він не кожному до лиця.

"Красива і сексуальна леді", "Красива і прекрасна", "Де я можу купити собі таке вбрання, Ешлі?", "Ти прекрасна", "Наш новий улюблений колір", "Просто фантастичний колір", "Прекрасна зелена богиня", "Обожнюю тебе", "Ти така мила", "Красуня", - пишуть шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Раніше повідомлялося, що пишнотіла Ешлі Грехем ледь засунула свої принади в модний купальник. Нещодавно модель-пампушка прорекламувала купальники на пляжі. Для рекламної фотозйомки Ешлі одягла чорний купальник, який ледь утримував її пишні форми. Верх купальника більше нагадує відвертий топ з безліччю мотузочок, які утворюють сіточку на грудях. Чорні плавки теж з елементами такої сіточки.

Напомним, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.