Знаменитий актор Микола Караченцов перед смертю хотів побачити балерину Олену Дмитрієву, яка на одному з російських ток-шоу заявила, що має любовний зв'язок з актором протягом 23 років. Про це розповіла вдова Караченцова Людмила Поргіна, яка провела з ним останні дні його життя. Весь цей час актор пролежав в онкологічному центрі з діагнозом «рак».

Стан здоров'я Караченцова не дозволялв йому виходити з палати. Але було щось що хвилювало його навіть перед лицем смерті. Він думав про Олену Дмитрієву, слова якої в прямому ефірі підкосили артиста.


«Звичайно, всі заяви цієї жінки підірвали здоров'я Колі, тому що на мого чоловіка чинився в першу чергу психологічний тиск», — розповіла Поргіна.

За її словами, її чоловік хотів особисто зустрітися з Дмитрієвою.
«Коля сказав: «Це принизливо. Знаючи, що говорить про хворій людині, вона дозволила щось стверджувати про мене, розуміючи, що я не зможу їй відповісти! Я готовий піти на програму, щоб подивитися цій жінці в очі!» На щастя, телевізійники посоромилися запрошувати на ці ток-шоу Колю, розуміючи, що це його вб'є», — підкреслила Поргіна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За її словами, Караченцов не знав балерину, а їхні спільні фотографії, які демонструвала Дмитрієва, були просто знімками, які актор погодився зробити з прихильницею.
тяжкохворого Чоловіка актора зустрілася з суперницею лицем до лиця в ефірі Першого каналу.

Дмитрієва від своїх слів не відступала і продовжувала стверджувати, що її близькі стосунки зі знаменитістю тривали цілих 23 роки.
Дмитрієва додала, що Караченцов неодноразово обіцяв подати на розлучення і навіть завести з нею спільної дитини. При цьому він просив кохану почекати, поки сам не поговорить з дружиною.

Нагадаємо, раніше Знай.иа писав, що в Мережі почали спливати шокуючі висловлювання Караченцова про Евромайдане. Актор ще до початку трагічних подій став говорити, що справа «пахне кров'ю і громадянською війною».

Також нагадаємо, що син Караченцова розповів про обставини та подробиці смерті батька, про що ми писали в нашому недавньому матеріалі. «Ми один одного зрозуміли», - сказав Андрій Караченцов, син легенди.


Крім того, раніше повідомлялося, сім'я актора не встигла виконати його передсмертне бажання. Всього кілька годин легенда радянського кінематографа не дотягнув до виконання своєї заповітної мрії. Дізнайтеся, про що саме Караченцов просив свою сім'ю перед тим, як відійти в кращий світ.