Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала спокусливі знімки, які змусили прихильників пускати слину.

Мова йде про фотографіъ, зроблені під час показу Moschino x H&M в Нью-Йорку. На подіум Белла Хадід і дві її сестри – Джіджі і Анвар – вийшли в нарядах з нової колекції дизайнера Джеремі Скотта. Треба сказати, що Беллі дістався один з найбільш пікантні образів – у ньому дівчина більше нагадує повелительницю в латексі. Як видно на фото, Белла Хадід пройшлася по подіуму в чорному обтягуючому платті з дуже відвертим декольте.

Відзначимо, що в Нью-Йорку пройшов показ спільної колекції Moschino і H&M — лінійка, яка з'явиться в магазинах 9 листопада, стала однією з найочікуваніших колаборацій шведського рітейлера з дизайнерським брендом. Сама колекція не стала сюрпризом для публіки нещодавно вже був представлений її лукбук.

Белла Хадід

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скотт зробив акцент на характерні для Moschino яскраві колірні поєднання, а також додав актуального срібного блиску і міксу з чорного і золотого, який асоціюється з розкішшю в стилі 90-х. Не забув дизайнер додати і зображення Міккі Мауса — диснеївський герой святкує в цьому році 90-річчя. Закривала показ зірка рекламної кампанії колаборації MoschinoxH&M Джіджі Хадід.

Раніше повідомлялося, що ангел Victoria's Secret Белла Хадід без білизни покрутила принадами на камеру. На цей раз модель опублікувала спокусливі знімки, які змусили прихильників пускати слину.

На фото модель позує на ліжку, демонструючи витончені вигини стрункого тіла. Белла Хадід сидить на ліжку в спокусливому вбранні – коротенькому білому топі і в чорних шортах із завищеною талією, які підкреслюють стрункі довгі ноги зірки. Крім того, можна помітити, що під топом у моделі абсолютно немає білизни і він ледве стримує пружні груди дівчини.

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.