Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе чорно-біле фото.

Так, на знімку модель позує стоячи з руками за головою і не дивлячись у камеру. На чорно-білій фотографії Кендіс постала на огляд шанувальників у відвертому вбранні. На ній не дуже коротка спідниця зі смугастим принтом, зате з глибоким розрізом, який ледь приховує інтимні місця на тілі. Та ж історія з ультракоротким топом, який нагадує скоріше спортивний бюстгальтер і майже повністю відкриває декольте моделі.

Зазначимо, що у свої 30 років Кендіс Свейнпол може похвалитися чималим успіхом в модній індустрії: вона прикрашає обкладинки відомих глянців, зокрема Vogue і Elle, бере участь у показах Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Oscar de la Renta, Fendi, Chanel, Givenchy, Christian Dior і багато-багато інших, а також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

До речі, крім успішної модельної кар'єри, Кендіс також відбулася як мама двох діточок. Як відомо, другого сина Свейнпол народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму. Треба сказати, що модель є пропагандисткою грудного вигодовування. На її сторінці в Instagram багато разів з'являлися фотографії, на яких видно, як молода мама годує маленького сина грудьми. Модель ні крапельки не соромиться цього і з задоволенням позує для фотографій.

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.