Максим Галкін останнім часом змінює імідж таким чином, щоб стати точною копією соліста німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна, який, за чутками, є батьком молодшої доньки Світлани Лободи.

Пародист, чиє бурхливе особисте життя за спиною у Алли Борисівни вже ні для кого не секрет, що раніше міг мати любовний зв'язок з Лободою. І тепер, коли у Світлани з Тіллем вже є спільна дочка Тільда, і всі, ймовірно серйозно, Галкін вирішив повернути коханку ось таким дивним чином.

Пародист записався в спортзал, щоб змінити своє тіло, рішуче змінив стиль одягу, а тепер ще й намірився освітлити волосся, щоб стати точною копією рокера. ЗМІ пишуть, що нині Галкін поїхав у Німеччину – по-чоловічому «просити» Ліндеманна зникнути з життя екс ВІА-ГРИ.

Світлана Лобода доводилась Галкіну лише коханкою, тому могла дозволити собі відносини і з іншими чоловіками, що могло не сподобатися Максиму, який приревнував її до німецького рокера Щоб повернути коханку гуморист пішов на крайні заходи – заради Лободи Галкін перетворив себе в соліста гурту Rammstein. Приблизно в той час, коли про романа Лободи і Ліндеманна заговорили ЗМІ, чоловік Алли Пугачової поміняв свою скромну зачіску на більш зухвалу, таку ж, як у Тілля.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

До останнього часу громадськість не сумнівалася в тому, що батьком молодшої доньки Світлани Лободи є соліст німецької групи Тілль Ліндеманн. З рок-музикантом співачка познайомилася в Баку на щорічному фестивалі «Спека». За чутками, саме тоді артисти закрутили таємний роман, а незабаром стало відомо, що Лобода вагітна. Проте нещодавно стало відомо, що Світлана нібито є ще однією коханкою чоловіка Примадонни - за чутками, артистка «залетіла» як раз таки від Максима Галкіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Галкін і Пугачова, ймовірно, розлучилися остаточно: Примадонна вийшла у світ без обручки і в траурному вбранні.

Алла Пугачова намагалася до останнього грати роль люблячої і щасливої дружини на тлі частих чуток про зради Максима Галкіна, проте, вік і проблеми зі здоров'ям дали знати про себе. У ЗМІ повідомляють, що співачка вирішила розірвати руйнується шлюб з Галкіним.

Свідченням став недавній вихід Примадонни у світ. Не так давно Пугачова без супроводу Максима, який зазвичай завжди був поруч з дружиною на будь-яких заходах, з'явилася на показі свого друга, дизайнера Валентина Юдашкіна.

Ще раніше Знай.иа писав, що Галкін виявився «Не мачо», і кинув і Лободу, і Пугачову, заради інтимної поїздки в Німеччину.

А адже ще недавно він був готовий зганьбити ще одну свою коханку – телеведучу Юлію Барановскую, заради прощення Алли, і зруйнувати її кар'єру.