Шанувальників групи "Дві Маші" засмутила новина про скасування концерту

Дві Маші

Як виявилося, двома дівчатам, які не так давно стали знаменитими завдяки своєму хіту "Боса", заборонили в'їзд в Україну.

Російська група не була готова до таких дій з боку України, оскільки запланували концерт в Харкові і їхали зі своїм виступом в Харків. Таке рішення в Україні прийняли через те, що дівчата неодноразово виступали в окупованому Криму.

Про це стало відомо в повідомленні Східного регіонального Управління ДПСУ. Повідомляється, що зупинили їх на митниці і заборонили виїзд у країну.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Солісткам російської групи «Дві Маші» прикордонники відмовили у візиті в Україну, а також заборонили в'їзд в нашу країну на три роки. Так, вранці 27 листопада під час прикордонного контролю поїзду міжнародного сполучення "Москва-Кривий Ріг", в одному з вагонів були виявлені громадянки РФ Гайтун Марія, 1990 р. н. і Зайцева Марія, 1983 р. н. - солісток групи "Дві Маші". Жінки мали намір відвідати з концертом один з розважальних закладів міста Харкова сьогодні ввечері", - так аргументували свої дії прикордонники.


Також у Держприкордонслужбі зазначили, що їх найближчим часом повернуть до Росії.


В соціальних мережах вже активно обговорюють скасування концерту, який повинен був відбудуться в Харкові. Люди поки не розуміють, повернуть гроші за куплені квитки і чому це сталося. Тут українці розбилися на два табори.

Одні підтримують рішення, оскільки дівчата не думали про наслідки, коли відвідували окупований Крим. Інші ж наговорюють на прикордонників і влада, оскільки творчість має залишатися поза політикою.
Поки офіційного коментаря учасниць групи "Дві Маші" немає. Цікаво почути їх думку з приводу ситуації, що склалася.

Нагадаємо, раніше Винник заговорив про двох смужках і спантеличив вовчиць.


Як повідомляв портал "Знай.uа" соліст Mad Heads розповів, чому виїхав з України.