26 жовтня у Києві відбувся концерт популярної української співачки Олі Полякової.

Про це йдеться на сайті The Лайм

Суперблондинка виступала в столичному Палаці спорту та влаштувала там феєричне шоу "Королева ночі".

Ольга Полякова презентувала нову програму, яка була створені із застосуванням новітніх технологій та яскраво демонструвала нові режисерські рішення та ідеї.

Також відомо, що загальна вага сценічних конструкцій становила 245 тонн. А сама співачка за вечір встигла з'явитися у кількох нових образах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Полякова виконала усіма улюблені композиції та пісні.

Яскрава блондинка ефектно вражала публіку в залі запальними танцями, ефектними образами та неймовірним виконанням.

Нагадаємо, раніше Полякова влаштувала фанатам жорсткий рознос, багатьом не поздоровилося.

Популярна українська співачка Оля Полякова звернулася до коментаторів соціальної мережі, обізвавши всіх хамами.

Відома співачка розгнівалася на поведінку користувачів соціальної мережі Instagram і записала відеозвернення, в якому розкритикувала коментаторів. Справа в тому, що за деякий час до цього жінка виставила на своїй сторінці фотографію себе і тринадцятирічної доньки.

Полякова таким чином хотіла показати, що юна дівчина зовсім скоро наздожене маму і її фігура стає все красивіше і красивіше. При цьому на фото вони обидві були в купальниках, демонструючи свою фігуру. Однак коментатори почали всіляко критикувати дитину, розписуючи, яка вона негарна, і розповідати, що фігура у дівчинки досить нескладна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Оля Полякова зворушливо привітала доньку з днем народження.

Відома українська співачка і тренер гумористичного шоу "Ліга сміху" Оля Полякова ніжно привітала молодшу доньку Алісу з Днем народження. Співачка виклала у своєму Instagram відеоролик з фотографіями і відео своєї доньки під веселу пісеньку.

Також "Знай.uа" писав, про те, що дочка Полякової оголилася на камеру.