Наталія Горова вирішила продемонструвати результати своїх тренувань, і опублікувала в Instagram відео в червоному боді, демонструючи стрункі форми.

Наближається кінець осені, а за нею - зима. Всі знають, що люди схильні злегка набирати вагу в цей час, але це не стосується Наталії. Нещодавно вона похвалилася, що вирішила сісти на дієту і спробувати не їсти солодощів, що з захопленням підтримали її друзі.

Тепер дівчина вирішила продемонструвати, що вона в прекрасній формі і займається спортом. Вона опублікувала відео-бумеранг в Stories, і продемонструвала стрункі ніжки і плоский живіт в червоному боді.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, в кінці 2016 року Потап і Ірина Горова зізналися про розлучення і новое особисте життя. Їх шлюб тривав 15 років. У Потапа і Горової є син Андрій (9 років), також вони разом виховували доньку Ірини від першого шлюбу Наталю.

Потап
Потап

Раніше ми писали, що у розмові з журналістами епатажний український співак і шоумен Потап відверто розповів про стосунки з колишньою колегою Анастасією Каменських. Насамперед він пояснив розрив зіркового дуету.

"Ідея сольного проекту належить саме Насті. Я не продюсер проекту NK. Моя участь у цьому проекті заснована в першу чергу на особистих відносинах з артисткою. Все, що відбувається навколо цього проекту, це поза межами моєї роботи - це більше фан, музика і любов", - розповів Потап.

Олексій Потапенко
Олексій Потапенко

Буквально днями група MOZGI, до складу якої входять Потап (Олексій Потапенко), Позитив (Олексій Завгородній) і Дядя Вадя (Вадим Федоров), презентувала новий яскравий кліп на пісню "Полюбэ".

Так, сюжет музичного кліпу говорить глядачеві, що дія відбувається в далекому 2225 році, коли про творчість Потапа і його особистості розповідають дітям у музеї. Варто відзначити той факт, що в кліпі знявся і 10-річний син Потапа Андрій.

Нагадаємо, Каменських анонсувала кліп Потапа.

Як повідомляв Знай.uа, Потап показав змужнілого сина.

Знай.uа писав, Настя Каменських прорекламувала ненормальний кліп Потапа.