Епатажна телеведуча Катя Осадча підкорила всіх своїм чином до свята Хелловіна

Її наряд здивував користувачів соціальних мереж. Образ фатальної спокусниці, червоне покривало і елегантне плаття. Щоб оцінити його, треба тільки побачити. Свій святковий наряд Осадча вибрала в блискітках, напевно, щоб як завжди виділятися серед натовпу.


В коментарях до Instagram фанати повеселилися. На їхню думку, телеведучої не варто боятися, адже такий образ в будь-якому випадку залишився б непоміченим. Її порівняли з жінкою-овном або бараном. Таке порівняння, найімовірніше, підкрався з-за своєрідних рогів на голові. Такий вигляд я підготувала до заходів, присвячених Хеллоуїну.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще


На знімках вона постала перед публікою в шкіряному комбінезоні і черевиках. Також ведуча прикрила плечі пальто з хутром, яке чудово підкреслила образ. Але вся увага залишається звичайно на самих рогах. Якщо раніше ми звикли її бачити в оригінальних капелюшках, тепер настав час змінитися.


"Хеллоуїн в розпалі. На цей раз я жінка-Овен або жінка-баран", – жартівливо підписала фото Катя.
останнім часом Осадча підкорює фоловерів своїми образами. Так, наприклад, одна з останніх її витівок – фотосесія в парку в халаті.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Катя Осадча та Юрій Горбунов намагаються оберігати своє особисте життя і рідко демонструють публіці свого сина. Раніше лише одного разу Юрій знявся у фотосесії, вперше показавши обличчя сина.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.