Ані Лорак, на почуття смаку і стилю якої рівнялися безліч прихильниць, а тепер від неї відвернулися українські фанати, останнім часом відчутно здає позиції. Знімки, які викладає співачка в Instagram, викликають все більше критики фоловерів. Вони то пишуть, що Кароліна виглядає останнім часом старше своїх років і сильно втомленою, то не гребують відверто жорсткої критики.

Можливо, це пов'язано з тим, як важко співачка переживає зраду чоловіка Марата, з якою виховує спільну доньку Софію, з юною вискочкою Яною Бєляєвою. Бєляєва, до речі, заперечує роман з чоловіком Ані Лорак. А може, не так вже й солодко живеться співачці в одній сусідній державі, де вона сподівалася пригрітися

Але повернемося до іміджу зірки. Нещодавно Кароліна виклала в Instagram фотографію, де позує в блискучому платті і перуці, яка виглядає дуже штучно і дешево. Прихильникам не сподобався новий імідж співачки, і на Кароліну посипалися образливі коментарі. Фоловери і хейтери порівнюють артистку з офіціанткою в дешевій забігайлівці і припускають, що кадр зроблений з важкого похмілля.

"Ору! Привіт з великого бодуна! У вас там в Росії перуку носять поверх кокошника? Чому волосся не підібрали по-людськи?" - жорстко пожартували над Ані Лорак фоловери.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Боже, важко щось зі своїм волоссям зробити? Хоч стій, хоч падай, ні в кого такого каліцтва немає - перуку не вміє носити, або з гребінцем не дружить. Діва, блін", - вибухнули критикою фани.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що Ані Лорак виклала фотографію, де явно перестаралася з фотошопом. В коментарях писали, що коліна у зірки вивернуті задом наперед, як у коника, перука виглядає дешево, а обличчя зафотошоплено, як на пам'ятник.

Більш того, обмануту співачку шанувальники бачили в обіймах скандального поп-короля Філіпа Кіркорова. І її зовсім не лякає, що Філіп Кіркоров б'є і поливає матом жінок, мав проблеми з наркотиками і лежав у психіатричній лікарні? Ймовірно, життя в ведмежому закордоні не залишає поп-діві ніякого вибору, і це дуже сумно.

Ну і наостанок – чи знали ви, що Лорак довго не миє голову? Ні, серйозно. Не так давно співачка зганьбилася перед фанатами неймовірно зализаними волоссям в Інстаграмі. Може, так і було задумано, і співачка просто вилила на себе величезну кількість лаку і гелю, але виглядало це так, ніби у неї теж відключили гарячу воду на кілька місяців, а нагріти воду в бойлері, або на худий кінець, в ковшике – ліньки?