Український співак Melovin, який виступав на Євробаченні в минулому році поділився своєю історією створення бренду парфумів

Він згадав, що спонукало його на перші кроки у винаходах нових запахів.


За словами самого виконавця, він не вважає свою колекцію іменний. "Ну не те щоб прям іменні. Вони ж звуться не Melovin, а Black Gas (Чорний Газ)", - зазначив співак.


Відзначимо, що в якості інгредієнтів для цих парфумів використовували нотки імбиру, солодкого шоколаду, терпкої кави, амбри. Квітка вийшов досить стриманим і одночасно оригінальним. Ніяких надмірностей і нудотно солодощі, як експериментують останнім часом відомі бренди.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


За словами артиста, ідея творити власні запахи почалася з розуміння того, що ідеальний аромат досить важко підібрати. Тоді Melovin і зрозумів, що можна почати створювати власні букети парфумів.


Як повідомив співак, чаклує над новинками він у себе вдома, а до цього процесу нікого не приваблює. Саме тому йому вдається відчувати кожен запах і винаходити нові аромати, які між собою не мають нічого спільного.

"Я не перший раз дивився фільм "Парфумер". Але після другого перегляду я загорівся, захотів зробити сам це все. І на наступний день я поїхав в магазин, купив собі стіл парфумерний. Так, я чаклую у себе вдома, це ніяка не лабораторія, це не склади, де хтось зробить замість мене. Я все роблю сам. Всі ці речовини дуже дорого коштують. Але це дуже цікава річ. Захотів, і зробив це вийшло", - зазначив Melovin.

Нагадаємо, раніше Melovin розповів, чому перестав зустрічатися з дівчатами. Співак Melovin, який представляв Україну на конкурсі "Євробачення-2018" розповів інтимні подробиці особистого життя. Як виявилося, його колишню дівчину жорстоко побили фанатки.


Як повідомляв портал "Знай.uа" дуже лірично: Melovin презентував нову пісню.