Солідні статки Миколи Караченцова викликали заздрість навіть у інших популярних акторів. І очікувалося, що його родичі отримають величезну спадщину. Однак, всі гроші легенди було витрачено на те, щоб вирвати його з лап смерті. Заради боротьби з онкологією сім'ї Караченцова довелося розлучитися зі всім майном, розповіла вдова артиста, Людмила Поргіна.

Квартири, в тому числі, елітна нерухомість в Болгарії, особняк, і автомобілі – все це було продано, а виручені гроші були витрачені на лікування.

У 2003 році Караченцов став власником квартири площею 250 квадратних метрів в престижному районі Москви. За планом у неї входять чотири кімнати, велика кухня-вітальня і два санвузли. В квартирі — багато старовинних антикварних меблів, цінні картини та ікони. У 2003 році цю нерухомість оцінювали в мільйон доларів (близько 25 мільйонів рублів за попереднім курсом). Зараз приблизна вартість квартири близько 300 мільйонів російських рублів.

Також Караченцов був власником заміського будинку в селищі Валентинівка (ближнє Підмосков'я, поряд з національним парком). Ціна двоповерхового особняка і декількох прибудов на п'ятдесяти сотках землі у престижному районі становить щонайменше 400 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За повідомленнями деяких ЗМІ, у Поргіною і Караченцова також є елітна нерухомість в Болгарії. Крім цього, актор був власником двох дорогих іномарок.

У Миколи Караченцова два спадкоємця дружина актриса Людмила Поргіна, і син Андрій, які мають рівні права на майно батька, пишуть ЗМІ. При цьому, за словами вдови актора, перед тим, як лягти в клініку, артист прийняв рішення все своє майно записати на сина, бо передчував свій відхід. Всі папери він підписав, коли лежав у лікарні.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Микола Караченцов в останні дні свого життя хотів побачити балерину, яка на всю країну оголосила себе його коханкою. На думку дружини актора, саме витівки цієї особи та її публічні визнання з недоведеною достовірністю.
Також ми повідомляли, що стала відома остання воля Караченцова: що і кому заповідав легендарний актор.

Родичі не встигли виконати останнє бажання актора – він не дожив всього кілька годин до виконання заповітної мрії. Про це також повідомлялося в матеріалі раніше. Його життя було яскравим і драматичним, і відхід таким самим. Пам'ять про артиста навічно залишиться в серцях вдячних глядачів.