Особисте життя 35-річної Анни Седокової нерідко викликає спалахи бурхливих суперечок та великої уваги в соцмережах серед її фанатів.

Дехто засуджує відому співачку, інші навпаки захоплюються зіркою та готові заради неї на все.

Так чи інакше, проте українська співчка нікого не залишає байдужим.

Тому, зрозуміло, що кілька місяців назад, коли Анна Седокова поділилася відвертим постом на своїй сторінці в Instagram, де відкрила завісу свого особистого життя та відверто зізналася у тому, що в її житті вже давно не було пристрасті, кохання, сексу та поцілунків. Внаслідок такого одкровення, обговорення шанувальниками відомої артистки не вщухали кілька тижнями.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Проте, як виявилося пізніше, Анна Сєдокова не шкодує, що виставила на загальний огляд своє особисте життя та почуття.

"Нехай люди вчаться краще на моїх помилках. Я є свого роду голосом свого покоління. Говорити і приховувати свої справжні емоції я не хочу. У той момент у мене дійсно не було хлопця, це були почуття, якими я хотіла поділитися. Але ви абсолютно праві, такою успішною, як після публікації того посту, я ще не була ніколи. Мене запросили на побачення, напевно, тисяч десять чоловік. і я зараз не применшуючи. Вважається, що якщо у дівчини немає хлопця, то вона повинна мовчати, сумувати і плакати остронь всього. Проте мені здається, що не треба мовчати ", - розповіла Сєдокова в інтерв'ю Spletnik.

"Так, я зараз закохана і, здається, у мене є хлопець", - відверто ділиться особистим Анна.

Нагадаємо, раніше Сєдокова перетворилася на гопника.

Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, прорекламувала нову колекцію свого модного бренду. Співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографії себе та інших моделей в толстовках, спортивних костюмах і куртках. Таким чином Седокова намагається продати речі на зиму для своїх підписників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що Сєдокова знову застрягла в ліфті і зайнялася улюбленою справою.

Також "Знай.uа" писав, про те, що Сєдокова в хутрі полетіла на острови.