У неділю, 28 жовтня на телеканалі "1+1" відбувся десятий прямий ефір проекту "Танці з зірками".

Танці з зірками
Танці з зірками

Українці з кожним ефіром усе більше переживають за улюблені пари, адже фінал шоу уже не за горами.

Букмекери назвали лідерів і аутсайдерів танцювального шоу.

Танці з зірками
Танці з зірками

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, за прогнозами аналітиків, наразі шанси на перемогу зростають у Іраклі Макацарії і Мішель Андраде. Також в трійці лідерів вже протягом декількох тижнів тримається актор Павло Вишняков.

Коефіцієнти потенційних переможців наступні: Іраклі - 3.0, Мішель - 3.5, Павло - також 3.0.

Іраклі і Яна

Мішель Андраде

Павло Вишняков і Юля Сахневич

Серед аутсайдерів - боксер Денис Берінчик і телеведуча Леся Нікітюк. Так, саме вони вважаються першими претендентами на виліт на думку букмекерів. Коефіцієнти обох конкурсантів складають 2.5.

Леся Нікітюк і Макс Єжов

Як би там не було, українські глядачі уважно стежать за ефірами та щиро вболівають за улюблені пари на паркеті, адже усі вони вже довели, що достойні перемоги.

Танці з зірками
Танці з зірками

Нагадаємо, українська телеведуча Леся Нікітюк, яку ми всі знаємо за проектом "Орел і Решка", а віднедавна, ще "Танці з зірками", не любить говорити багато про особисте життя.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк


Частенько називає себе "простою дівчиною з Хмельницька", яка зовсім не страждає від зіркової хвороби, на відміну від деяких її колег. Днями вона вирішила привідкрити завісу своєї участі у шоу.


Як повідомляв раніше Знай.ua, повернення української співачки Олі Полякової на шоу "Танці з зірками" вийшло феєричним та епатажним, як і сама виконавиця. Днями вона допомагала ведучому та актору Юрію Горбунову перетворити ефір на справжній вир емоцій, чим дуже вразила глядачів.

Оля Полякова
Оля Полякова

Артистка запропонувала учасникам вгадувати, який бал вони отримають за свої постановки, а в разі неправильної відповіді Полякова повинна була знімати по одному елементу одягу. У підсумку, коли учасники виступили, співачка вийшла до глядачів майже оголена.

Оля Полякова
Оля Полякова


Також Знай.ua писав про те, що колишня ведуча популярної телепрограми «Орел і решка» Леся Нікітюк, присвятила чуттєву пісню одному із суддів проекту Владу Ямі.