Українська письменниця та співачка Ірена Карпа, яка переїхала до Франції, нещодавно втретє вийшла заміж.

Її обранцем став нащадок роду легендарного письменника Віктора Гюго – Людовик-Кирило Требюше. Весільна церемонія відбулась у столиці Франції 7 жовтня, повідомляють ЗМІ.

На грандіозній святковій вечірці Ірена Карпа спробувала поєднати українську кухню та елітний алкоголь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

На фото зірка сучасної української літератури позує в ніжній білій сукні, сріблястих босоніжках та фаті кольору пряженого молока. Її коханий Людовик-Кирило ніжно споглядає на вже законну дружину і веселить її перед спалахами фотокамери. Троє дітей письменниці вірно підтримували свою матусю та вручали подружжю золоті обручки.

До слова, Ірена Карпа була заміжня уже двічі: перший чоловік співачки – український журналіст Антон Фрідлянд, другий – американський фінансист Норман Пол Хенсен. Від нього Карпа народила двох доньок. В Требюше також був цивільний шлюб, в якому він прожив 12 років і мав 2 дітей.

Нагадаємо, українська письменниця і співачка Ірена Карпа очолила Український культурно-інформаційний центр при посольстві України у Франції.


Про це пише "Укрінформ".

"Офіційна назва посади - перший секретар посольства України у Франції з питань культури. Я буду зустрічатися з послом і проводити обговорення. Я чекаю візу, дипломатичний паспорт у мене є. Не дочекаюся, як це розгорнеться, я вже на валізах", - поділилася Карпа .


Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська письменниця Ірена Карпа, яка також обіймає пост першого секретаря з питань культури посольства України у Франції, поділилась успіхами своїх дітей у вивченні іноземних мов.


Також Знай.ua писав про те, що дитяча письменниця Лариса Ніцой зі скандалом покинула студію телеканалу NEWSONE.